بهترین پیش دبستانی غرب تهران

بهترین پیش دبستانی غرب تهران

بهترین پیش دبستانی غرب تهران


پیدا کردن بهترین پیش دبستانی غرب تهران یکی از مهم‌ترین مسائلی است که خانواده‌های این منطقه با آن روبرو هستند. در این مقاله نحوه انتخاب کردن یک پیش دبستانی خوب و برنامه‌ی آموزشی‌ای آن را بررسی خواهیم کرد.

چطور بهترین پیش دبستانی غرب تهران را انتخاب کنیم

در این مقاله به نکاتی کلیدی که در انتخاب مرکز پیش دبستانی برای کودک خود باید به آن توجه کنید خواهیم پرداخت. 

1. فلسفه‌ی خود را در مورد پیش دبستانی و تحصیلات بررسی و تعیین کنید.

چیزهایی که شما از کودکتان پس از رفتن به پیش دبستانی انتظار دارید چیست؟ آیا دوست دارید دست‌هایش حین بازی‌های مختلف کثیف شود و همه چیز را از نزدیک تجربه کند؟ آیا به مشارکت و کار گروهی اعتقاد دارید؟ به فلسفه‌ی پیش دبستانی رفتن توجه کنید و ببینید انتظار دارید به کودکتان چه چیزهایی آموزش دهند.

2. شما در واقع فقط پیش دبستانی را انتخاب نمی‌کنید بلکه یک جامعه را انتخاب می‌کنید.

وقتی دنبال پیش دبستانی می‌گردید ممکن است فقط روی مربی تمرکز کنید اما باید کل فضای پیش دبستانی را در نظر بگیرید و بررسی کنید که آیا پیش دبستانی به  کودک حس خانه می‌دهد یا نه.

3. دنبال مربیانی باشید که در کارشان مشتاق، الهام بخش و پرانرژی هستند.

بیشترین تاثیر روی کودک شما را مربی او دارد، پس زمانی که برای بازدید می‌روید عملکرد مربی را بررسی کیند. اگر دنبال مجموعه‌ای هستید که کودکان در آن خلاقانه فکر کنند، باید دنبال مربیانی باشید که خلاقانه فکر می‌کنند.

4. یادگیری باید جذاب باشد.

پیش دبستانی عالی است، یادگیری عالی است، بودن با دوستان و مربیانی که به شما اهمیت می‌دهند عالی است و فعالیت‌ها هم عالی است. وقتی وارد یک کلاس می‌شوید بررسی کنید که آیا کودکان خندان هستند یا نه؟ اگر کودکی احساس لذت از یادگیری داشته باشد، سایر بخش‌های آموزشی خود به خود به هدف می‌رسد.

5. یک برنامه‌ی آموزشی متعادل و تاثیرگذار

یک برنامه‌ی مناسب، فضا و زمان زیادی برای کشف و جستجو در اختیار کودک قرار می‌دهد. دنبال یک پیش دبستانی با برنامه‌ی اجتماعی/عاطفی قوی باشید. در عین حال دنبال مربیانی باشید که برای کودکان زمان می‌گذارند و به آن‌ها کمک می‌کنند تا برای حل مشکلات با یک دیگر همکاری داشته باشد و نه تنها روی بحث آموزش آکادمیک کار کنند بلکه با یک دیگر در یک جامعه در قالب کلاس کار کنند.

 6. تعداد کودکان کلاس را بررسی کنید.

کلاس‌هایی با تعداد نفرات کمتر فرصت مناسب‌تری برای یادگیری در اختیار کودک شما قرار می‌دهد. در کلاس‌های کوچک، مربیان می‌توانند شخصا هر روز به همه‌ی کودکان توجه کنند. به همین دلیل کودکان کمتر تمرکز خود را از دست می‌دهند چرا که به لحاظ اجتماعی و درسی درگیر می‌شود.

7. با والدینی که کودک خود را در پیش دبستانی گذاشته‌اند صحبت کنید.

زمانی که دنبال پیش دبستانی هستید، والدین منابع بسیار خوبی محسوب می‌شوند. چرا این مهد کودک را انتخاب کرده‌اند؟ انتظار والدین چه بوده؟ به صورت کلی والدین دوست دارند نظراتشان را با شما در میان بگذارند و شما به این طریق اطلاعات مرتبطی به دست خواهید آورد.

8. ببینید هر روز قبل و بعد از کلاس‌های درس چه کارهایی انجام می‌شود.

برنامه‌های آموزشی این مقطع باید متعادل باشد و افراط و تفریط در آن جایی ندارد. باید دنبال برنامه‌ای باشید که به نیازهای حرکتی، اکتشافی و تمرینی کودک داخل و خارج از کلاس توجه کند. انجام بازی‌های مختلف برای رشد جنبه‌های مختلف کودک لازم است. بنابراین حداقل یک ساعت بازی غیرساختارمند برای کودکان در این سن لازم است.

9. قوانین و مقررات پیش دبستانی را در برخورد با کودکان مختلف را بررسی کنید.

کودکان در مقطع پیش دبستانی از گروه‌های مختلف تشکیل شده‌اند. هر کلاس شامل کودکانی است که از نظر انجام کار باید انتظارات متفاوتی از آن‌ها داشت. باید دنبال پیش دبستانی باشید که برنامه‌های آموزشی کلاس‌ها را براساس توانمندی‌های مختلف کودکان شکل داده باشد.

10. مهم‌تر از همه، بازدید کنید.

بهترین کاری که می‌توانید برای بررسی یک پیش دبستانی انجام دهید این است که از آن بازدید کنید. شما می‌توانید بهترین قضاوت را در این مورد داشته باشید که چه چیزی درست و چه چیزی غلط است. بنابراین به غریزه خود اعتماد کنید چرا که می‌دانید چیزی که خوب باشد چه احساسی در شما ایجاد می‌کند.

برنامه آموزشی بهترین پیش دبستانی غرب تهران

کودک شما در پیش دبستانی مفاهیم اولیه ریاضی، خواندن، نوشتن، اشکال و زمان را می‌آموزد. در ادامه به شما خواهیم گفت که در برنامه آموزشی پیش دبستانی مامان خلاق چه برنامه‌هایی برای شما در نظر گرفته‌ایم.

پیش دبستانی اولین سال از تحصیل رسمی کودک شما است. اگر می‌خواهید بدانید برنامه‌ی آموزشی پیش دبستانی مامان خلاق در غرب تهران به چه شکل است می‌توانید با شماره ۰۲۱۴۴۴۶۰۷۴۲ تماس بگیرید تا جزئیات فعالیت‌ها و برنامه‌ی غذایی مربوط به این مقطع را در اختیار شما قرار دهیم. همچنین می‌توانید از طریق واتسپ به شماره ۰۹۹۰۳۷۰۵۶۰۰ پیام دهید تا اطلاعات را در اختیار شما قرار دهیم.

کودک شما همچنین در پیش دبستانی  مفاهیم اولیه ریاضی را می‌آموزد. در انتهای سال کودک باید بتواند تا عدد 30 بشمارد، شکل‌های اولیه‌ی هندسی را بشناسد و بتواند جمع‌های ساده‌ی تک رقمی را انجام دهد.

این نکته مهم است که استانداردهای آموزشی این مقطع را بشناسیم و در انتخاب پیش دبستانی مناسب بتوانیم درست عمل کنیم.

در اینجا بخشی از برنامه‌های آموزشی پیش دبستانی را به شما معرفی خواهیم کرد تا بتوانید عملکرد کودک خود را در این سال بهتر ارزیابی کنید.

حروف و صداها در پیش دبستانی

اول از همه باید بدانیم که حروف و صداها اصلی‌ترین نیازهای یادگیری برای خواندن، نوشتن و حرف زدن درست است. پیش دبستانی با رویکردی مبتنی بر شادی و بازی این هدف را محقق می‌کند.

آنچه کودکان به دست می‌آورند

در انتهای پیش دبستانی، کودک شما با اصول اولیه دیکته نویسی مثل نحوه گرفتن مداد و نوشتن حروف آشنا می‌شود.

چطور می‌توانید به او کمک کنید

خواندن داستان برای کودکتان در خانه نه تنها باعث می‌شود از خواندن لذت ببرد بلکه به او کمک می‌کند تا این کار در مدرسه هم برای اون لذت بخش باشد. با هم خواندن، همکاری، لذت و تمرکز بچه‌ها بر خواندن را افزایش می‌دهد. اگر دنبال پیشنهادی برای معرفی کتاب مناسب کودک خود هستید می‌توانید از مربیان پیش دبستانی کمک بگیرید.

همیشه بهتر است از کتاب‌های راحت‌تر شروع کنید. کودکان در این سن علاقمند به تکرار هستند بنابراین اگر کتاب مورد علاقه‌شان را بخوانید، ممکن است به مرور زمان سوالاتی در مورد آن بپرسند و کودک شما را تشویق کند تا کلمات را بلند بخواند.

نوشتن در پیش دبستانی

سطح اولیه‌ی نوشتن هم در پیش دبستانی اتفاق می‌افتد. جایی که کودکان شکل ظاهری نوشتن حروف را تمرین می‌کنند.

اعداد و شمارش در کودکستان

کودکان در این مقطع نه تنها حروف را می‌آموزند که اعداد را هم فرا می‌گیرند. مفاهیم اولیه‌ی ریاضی مثل جمع هم در برنامه‌ی آموزشی پیش دبستانی جای دارد.

کودکان چه چیزهایی خواهند آموخت

کودکان پیش دبستانی شناسایی، نوشتن و شمارش اعداد تا 30 را فرا خواهند گرفت. آن‌ها همچنین اعداد تک رقمی و کوچک را جمع می‌کنند. اما تمرکز اصلی روی جمع و اعمال ریاضی مختلف نیست چرا که در پایه اول به کودک آموزش‌های لازم ارائه خواهد شد.

شما چطور می‌توانید به کودک خود کمک کنید

می‌توانید از کودک خود بخاهید که دنبال اعداد 1 تا 30 در مجله‌ها و روزنامه‌ها بگردد. اگر اعداد کمی بزرگ باشند می‌تواند آن‌ها را ببرد و روی  برگه چسب بزند و آن‌ها را به ترتیب قرار دهد. اگر در ماشین هستید یا در جایی منتظرید می‌توانید بازی «عدد بعدی چیه؟» رو انجام بدید و یک عدد را بگویید و از کودک خود بخواهید عدد بعدی را بگوید.

در اتاق می‌توانید از کودک بپرسید که چه تعداد عروسک دارد؟ چه تعداد کتاب دارد؟ دو تا از کتاب‌ها را بردارید و بپرسید حالا چند کتاب دارد؟

اشکال و اشیا در پیش دبستانی

شناخت اشکال بخشی از درس‌های پیش دبستانی کودک شما است.

چه چیزهایی به آن‌ها آموزش داده می‌شود

کودکان یاد می‌گیرند که چطور اشکال هندسی رایج را یاد بگیرند و تلفظ کنند (دایره، مربع، مثلث و مستطیل). در پایان سال تحصیلی آن‌ها می‌توانند اشیا را بر اساس نوع، اندازه، رنگ و شکلشان دسته بندی کنند.

شما چه کمکی می‌توانید بکنید

راجع به ویژگی‌های یک شکل صحبت کنید. چطور یک مستطیل را تعریف می‌کنید؟ فرق مستطیل و مثلث چیست؟ همچنین می‌توانید از کودک بخواهید تصویر اشکال را بکشد.

در نهایت کودک خود را تشویق کنید تا اسباب بازی‌هایش را براساس نوع دسته بندی کند. برای مثال می‌توانند بلوک‌های هم اندازه را دسته بندی کنند. همچنین شما می‌تواند جعبه‌ی دکمه‌های قدیمی را بیرون بیاورید و آن‌ها را براساس اندازه و تعداد سوراخ‌ها دسته بندی کنید.

زمان و فصل‌ها در پیش دبستانی

کودکان پیش دبستانی چه چیزهایی راجع به زمان و فصل‌ها را باید بیاموزند؟ در این سن، کودکان مفاهیم اولیه را دریافت می‌کنند و در مدرسه اطلاعات  بیشتری راجع به آن به دست می‌آورند و متوجه می‌شوند که چطور این مفاهیم با زندگی روزمره آن‌ها درگیر است.

آنچه کودکان خواهند آموخت

آن‌ها ممکن است زمان انجام کارها را در ساعاتی که به انجام آن کار نزدیک است متوجه شوند. مثلا این که ساعت 7 باید به سمت مدرسه حرکت کنند یا ساعت 6 شام بخورند. البته همچنان درک مفهوم زمان برای کودکان در این سن کمی سخت است چرا که زمان یک مفهوم انتزاعی است.

شما چه کاری می‌توانید انجام دهید

برای یادگیری مفهوم زمان به صورت مرتب ساعت را در طول فعالیت‌های مختلف گوشزد کنید. از کلماتی مثل صبح، بعدازظهر، شب، دیروز، امروز و فردا استفاده کنید. یک برنامه‌ی زمانی برای نشان دادن یک روز عادی بسازید و دور روزهای خاص خط بکشید.

در کنار یادگیری مفهوم زمان، کودکان 5 تا 6 ساله می‌توانند 4 فصل سال را هم نام ببرند. با استفاده از تصاویری رنگی که ویژگی‌های هر فصل را نشان می‌دهد سعی کنید مفاهیم بیشتری را به کودک خود بیاموزید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *